TAPAS CATERING

Er dette din første bestilling hos Caterno? Da er det viktig at du leser Praktisk Info

Vegansk - 355,- pr.pers.

  • Grillet søtpotet med persille
  • Stekte kikerteboller
  • Grillede grønnsaker på spansk vis
  • Bakt rødbetesalat med sesamdressing og granateple (sesam)
  • Pastasalat med grillet paprika, artiskokk og oliven (gluten)
  • Salat på marinerte kikerter med friske urter og rødløk
  • Tabouleh med finhakket persille, frisk minte, tomat og sitron
  • Gulrot- og auberginsalat med grønne linser
  • Hummus (sesam)
  • Mojo verde – spicy koriandersaus
  • Mojo rojo – spicy paprikasaus (gluten)
  • Hjemmelaget focaccia med oliven olje (gluten)
  • Vår veganske tapasbuffèt er laget på ferske råvarer og garantert 100% vegansk og vårt mest bærekraftige alternativ.

    Spansk (Liten) - 385,- pr. pers.

    • Sprøbakt bacon med dadler
    • Spicy tapasboller
    • Ovnsbakte marinert kyllingklubber
    • 2 sorter av små tapas pølser (sennep)
    • Pastasalat med paprika, artiskokk og oliven (gluten, laktose og sitrus)
    • Ensaladilla – kremet potetsalat med tunfisk, egg og grønnsaker (fisk, laktose, egg og sennep)
    • Tortilla de patatas toppet med manchego (egg, laktose)
    • Tomatsalat med mozarella, rødløk og koriander (laktose)
    • Aioli (egg, sennep)
    • Chilimajo (egg, sennep)
    • Mojo rojo – spicy paprikasaus (gluten)
    • Marinerte oliven
    • Hjemmelaget focaccia med oliven olje (gluten)

    Tapas er vår versjon av den spanske klassiske «buffeten» Vi baserer den på klassiske spanske råvarer og smaker. Men, med noen tilpasninger etter norske ganer, så alle kan finne noe de liker på buffeten.

    Spansk (Klassisk) - 485,- pr.pers.

    • Sprøbakt bacon med dadler
    • Spicy tapasboller
    • Ovnsbakte marinert kyllingklubber
    • Scampi med olivenolje, chili, persille og masse hvitløk (skalldyr)
    • 4 sorter av små tapas pølser (sennep)
    • Saltbakte små poteter
    • Pastasalat med grillet paprika, artiskokk og oliven (gluten, laktose og sitrus)
    • Garbonzo salat med urter
    • Ensaladilla – kremet potetsalat med tunfisk, egg og grønnsaker (fisk, laktose, egg og sennep)
    • Tortilla de patatas toppet med manchego (egg, laktose)
    • Tomatsalat med mozarella, rødløk og koriander (laktose)
    • Aioli (egg, sennep)
    • Chilimajo (egg, sennep)
    • Mojo verde – spicy koriandersaus
    • Mojo rojo – spicy paprikasaus (gluten)
    • Marinerte oliven med chili
    • Hjemmelaget focaccia med oliven olje (gluten)

    Tapas er vår versjon av den spanske klassiske «buffeten»

    Vi baserer den på klassiske spanske råvarer og smaker. Men, med noen tilpasninger etter norske ganer, så alle kan finne noe de liker på buffeten. Egner seg best sittende til bords servert som buffet eller stående med en liten tallerken og gaffel.

    Spansk (Ekslusiv) - 595,- pr.pers

    • Sprøbakt bacon med dadler
    • Spicy tapasboller med fersk koriander
    • Ovnsbakt marinerte kyllingklubber
    • Saftig kylling satay med spicy peanøttsmør (gluten, nøtter)
    • Scampi med olivenolje, chili, persille og masse hvitløk (skalldyr)
    • 4 sorter av små tapas pølser (sennep)
    • Saltbakte små poteter
    • Grillende grønnsaker med små padron paprika på spansk vis
    • Pastasalat med grillet paprika, artiskokk og oliven (gluten, laktose og sitrus)
    • Garbonzo salat med urter
    • Ensaladilla – kremet potetsalat med tunfisk, egg og grønnsaker (fisk, laktose, egg og sennep)
    • Tortilla de patatas toppet med manchego (egg, laktose)
    • Tomatsalat med mozarella, rødløk og koriander (laktose)
    • Grønn salat med fersk ananas og chili
    • Spansk spekemat og modne oster med nøtter og fikenmarmelade (laktose)
    • Aioli (egg, sennep)
    • Chilimajo (egg, sennep)
    • Mojo verde – spicy koriandersaus

    Eksklusiv tapas er en tapas buffet hvor du finner alt du måtte ønske for å skape det perfekte måltid.

    Vi har lagt til sjøkrepshaler, norsk tunfisk og andre eksklusive råvarer til vår tradisjonelle tapas som er basert på klassiske spanske råvarer og smaker. Her er det også noen tilpasninger etter norske ganer, så alle kan finne noe de liker på buffeten.

    Menyen passer utmerket til enhver sammenkomst med fokus på mat. Menyen egner seg best sittende til bords, alternativt stående med tallerken og en liten gaffel.

    Antipasto (Italiensk) - 385,- pr. pers.

    • Italienske kjøttboller i hjemmelaget tomatsaus
    • Marinerte kyllingvinger med sitron og rosmarin
    • Appelsinmarinerte scampi med grillet paprika (skalldyr)
    • Pastasalat med kylling, grønnsaker, oliven og pesto (gluten, laktose og sitrus)
    • Italiensk speke- og pølsefat servert med druer, nøtter og bær (nøtter)
    • Taleggio og Gorgonzola med frukt- og fikenmarmelade, frukt og nøtter (melk, nøtter, gluten)
    • Husets potetsalat (sennep og honning)
    • Caprese salat med mozarella, tomat og fersk basilikum (laktose)
    • Mixet grønn salat
    • Aioli (egg, sennep
    • Basilikumpesto (laktose)
    • Tomatpesto (laktose)
    • Marinerte små paprika fylt med ost (laktose)
    • Marinerte oliven med basilikum
    • Hjemmelaget focaccia med oliven olje (gluten)

    Dessert - 95,- per. pers.

    • Panna cotta med skogsbærsaus (laktose)
    • Creme brulle (laktose, egg)
    • Karamellpudding (laktose, egg)

     

    Vi har dessverre ikke mulighet til å tilpasse denne menyen for allergier og dietter, da den lave menyprisen betinger at maten kan lages i større porsjoner.
    For de aller fleste vil det være mulig å spise noen av rettene i menyen.
    Se også gjerne vår veganske tapas som er et godt alternativ for de med flere allergier og dietter som må hensyntas.
    Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.