KANTINEDRIFT

Vi i Caterno leverer sunn hjemmelaget mat, og vi har de høyeste krav til råvarer. Våre inspirerte medarbeidere brenner for sitt yrke og gjør alt for at du skal føle deg velkommen og ivaretatt. Våre kantiner skal være et sted du kan legge fra deg jobben og kose deg litt ekstra. Samtidig er det viktig å ikke glemme at en sunn og næringsrik lunsj gir energiske og fokuserte medarbeidere.

Rikelig og fleksibel meny

Våre kantinemedarbeidere blir styrket gjennom matkurs og oppdateringer av trender i markedet. Caterno ønsker å tilby mangfold og lager hjemmelaget tradisjonsmat fra hele verden. Vi kan tilby alt fra det enkleste lunsjbord, til det mer avanserte med stort utvalg og spennende retter med kortreiste råvarer.

Hvis dere ønsker kan vi bli enige om menyen sammen, vi er der først og fremst for å gi våre kunder det de ønsker. Vi lytter til kundene våre og tilpasser oss deres ønsker og behov. Vi har siden vår oppstart bistått med kantinedrift og er det naturlige valget for deg som forventer kvalitet og måltider med gode råvarer. Hos oss finner du dedikerte servicemedarbeidere og kokker som bringer gode holdninger og serviceinnstilling overfor deg som oppdragsgiver.

Bærekraftig drift av kantine

Bærekraftig og miljøvennlig matproduksjon er sentrale nøkkelord i vår kantinedrift, og vi gjør vårt ytterste for å begrense matsvinn. Det viktigste for oss er kvalitet i alle ledd, noe som igjen bidrar til at våre medarbeidere er fornøyde og trives på jobb. Med kantinedrift fra Caterno er du garantert en kantine med god, variert og næringsrik mat, i tillegg til dyktige og fornøyde medarbeidere.

Våre kantiner passer for alle bedrifter som ønsker å tilby sine medarbeidere en veldrevet kantine der sunn, god mat og glade medarbeidere står i sentrum. Caterno er en kantineleverandør som har fokus på gode råvarer av høy kvalitet, som tar hensyn til kundens ønsker og ikke minst miljøet.

Ta kontakt, så skreddersyr vi en kantineløsning tilpasset dine ønsker.

Noen av våre kunder..