KOLDTBORD CATERING
minste bestilling - 10 pers.

Er dette din første bestilling hos Caterno? Da er det viktig at du leser Praktisk Info

Koldtbord & Tapas
495,- pr. pers.

Innhold:

  • Håndstekte karbonader med karamellisert løkk(varm)
  • Vingeklubber  (varm)
  • Tapas boller i paprikasaus (varm) 
  • Scampi med sweet chili marinade skalldyr) 
  • 4 sorter av tapaspølser 
  • Påleggs fat med utvalg av spanske spekeskinke og ost 
  • Brokkolisalat med bacon, rosiner og gresskarkjerner (laktose, egg og sennep)
  • Bønnesalat 
  • Pastasalat med kylling, grønnsaker og grønn pesto (gluten, laktose)
  • Cæsarsalat med kylling og parmesan (laktose, egg, sennep) 
  • Klassisk waldorfsalat (laktose, egg, sennep, valnøtter, selleri og sitrus)
  • Små wraps med pulled pork og søtt sennep  (gluten, laktose, egg, sennep) 
  • Kaldrøkt laks med sitron og dill (fisk)
  • Eggerøre (egg, laktose)
  • Blandet grønn salat med ferske grønnsaker
  • Hjemmelaget solsikkerbrød og nystekt focaccia  (gluten)
  • Urtesmør (laktose)

Koldtbord (Liten)
295,- pr. pers.

Innhold:
 
  • Håndstekte karbonader med karamellisert løkk (varm)
  • Grillet kylling (varm) 
  • Påleggs fat med roastbiff, amerikansk skinke og spekeskinke
  • Brokkolisalat med bacon, rosiner og gresskarkjerner (laktose, egg, sennep)
  • Hjemmelaget potetsalat med eple (laktose, egg, sennep)
  • Cæsarsalat med kylling og parmesan (laktose, egg, sennep)
  • Små wraps med røkt laks og omelett (gluten, fisk, egg, laktose, sennep) 
  • Hjemmelaget solsikkebrød og nystekt focaccia  (gluten)
  • Meieri smør (laktose)

Koldttallerken
225,- pr. pers.

Innhold:

  • røkt laks fra Lofoten (fisk) 
  • eggerøre (laktose, egg)
  • reker med majones (skalldyr, egg, sennep)
  • saftig kyllingfilet 
  • roastbiff, fylt svinekam, spekeskinke, fenalår 
  • brokkolisalat med bacon or rosiner (laktose, egg, sennep) 
  • hjemmelaget potetsalat (laktose, egg, sennep) 
  • godt brød og smør

Koldtbord Ekslusiv
485,- pr. pers.

Innhold:

  • Håndstekte karbonader med karamellisert løkk(varm)
  • Grillet kylling (varm)
  • Lefser med ruccula og røkt laks (gluten, laktose, fisk)
  • Påleggs fat med roastbiff, amerikansk skinke  og spekeskinke
  • Brokkolisalat med bacon, rosiner og gresskarkjerner (laktose, egg og sennep)
  • Hjemmelaget potetsalat med eple (laktose, egg og sennep)
  • Salat med brie, pære, rosiner  og valnøtter  i sennep- og honningsaus (laktose, sennep, nøtter)
  • Pastasalat med kylling, grønnsaker og grønn pesto (gluten, laktose)
  • Klassisk waldorfsalat (laktose, egg, sennep, valnøtter, selleri og sitrus)
  • Kaldrøkt laks med sitron og dill (fisk)
  • Eggerøre (egg, laktose)
  • Reker med majones (skalldyr, egg og sennep)
  • Skagenrøre med hummermajones (skalldyr, egg og sennep)
  • Blandet grønn salat med ferske grønnsaker
  • Hjemmelaget solsikkerbrød og nystekt focaccia  (gluten)
  • Meieri smør (laktose)

Klassisk Koldtbord
395,- pr. pers.

Innhold:

  • Håndstekte karbonader med karamellisert løkk (varm)
  • Grillet kylling (varm)
  • Påleggs fat med roastbiff, amerikansk skinke og spekeskinke
  • Brokkolisalat med bacon, rosiner og gresskarkjerner (laktose, egg, sennep)
  • Pastasalat med kylling, grønnsaker og grønn pesto (gluten, laktose)
  • Hjemmelaget potetsalat med eple (laktose, egg, sennep)
  • Klassisk waldorfsalat (laktose, egg, sennep, valnøtter, selleri, sitrus)
  • Kaldrøkt laks med sitron og dill (fisk)
  • Eggerøre (egg, laktose)
  • Reker med majones (skalldyr, egg, sennep)
  • Blandet grønn salat med ferske grønnsaker
  • Hjemmelaget solsikkebrød og nystekt focaccia  (gluten)
  • Meieri smør (laktose)

Det klassiske koldtbordet er ikke til å kimse av. Det inneholder mange gamle og gode stjerner som bare trenger en oppfrisking i form av lang erfaring og kunnskap rundt norske kvalitets råvarer.

Den jobben har vi tatt på oss og laget vår versjon av det tradisjonelle koldtbordet. Du vil garantert falle for det på nytt.

Dessert - 95,- pr. pers.

  • Panna cotta med skogsbærsaus (laktose)
  • Creme brulle (laktose, egg)
  • Karamellpudding (laktose, egg)

Varmrett til koldtbord (pris pr. pers.)

Biff Stroganoff med potatmos eller ris – 115,-
Ovnsbakt laks med små poteter – 95,-
Fiskesuppe med baguette og smør – 80,-
Kyllingsuppe med baguette og smør – 85,-

Tillegg (pris pr. pers.)

Rekesalat – 25,-
Eggesalat – 20,-
Sildesalat med rømme /sennep / rødbeter – 20,-
Blomkålsalat – 20,-
Bønnesalat – 20,-
Italiensk salat – 18,-
Pastasalat med kylling og grønn pesto / hvitløksdressing / karrisaus – 28,-

 

Vi har dessverre ikke mulighet til å tilpasse denne menyen for allergier og dietter, da den lave menyprisen betinger at maten kan lages i større porsjoner.
For de aller fleste vil det være mulig å spise noen av rettene i menyen.
Se også gjerne vår veganske tapas som er et godt alternativ for de med flere allergier og dietter som må hensyntas.