JULEMENY

MINIMUM 10 PERSONER VED BESTILLING

Våre Julemenyer er nå tilgjengelige på våre nettsider, og tilgjengelig for levering fra 1. november til 22 desember

VI TILBYR VÅRT LOKALE PÅ FORUS MED PLASS OPP TIL 150 PERSONER – kan benyttes av både privatpersoner og bedrifter.

Er dette din første bestilling hos Caterno? Da er det viktig at du leser Praktisk Info

Julelunsj - 295,- pr.pers.

  • Grillet ribbe og medisterkaker (laktose)
  • Reker med majones (skalldyr, sennep og egg)
  • Røkt laks med eggerøre (fisk, egg og laktose)
  • 3 sorter av sild (fisk, sennep)
  • Roastbiff, sylte, julepostei
  • Camembert, brie og blåmuggost (laktose)
  • Walldorfsalat (laktose, egg, sennep, selleri og nøtter)
  • Potetsalat (laktose, egg, sennep)
  • Sylteagurker og rødbeter (sennep)
  • Smør (laktose)
  • Godt brød (gluten)
  • Riskrem med bringebærsaus (laktose)

MIDDAG OG BUFFET
Maten leveres som buffet, beregnet til to ganger servering. Begge varianter leveres i store former.

– MINIMUM 10 PERSONER VED BESTILLING –

Pinnekjøtt og svineribbe

Middag – 375,- pr. pers.
Buffet – 525,- pr. pers. 

Serveres med hjemmelaget medisterkaker, julepølse, kålrotstappe, surkål og rødkål, grønnsaker, fett, julesaus og poteter, tyttebær og dessert. (laktose)

Pinnekjøtt, svineribbe og kalkun

Middag – 395,- pr. pers.
Buffet – 575,- pr. pers.

Serveres med hjemmelaget medisterkaker, julepølse, kålrotstappe surkål og rødkål, grønnsaker, fett, julesaus og poteter, tyttebær, dessert. (laktose)

Pinnekjøtt

Middag – 325,- pr. pers.
Buffet – 475,- pr. pers.

Serveres med hjemmelaget kålrotstappe, grønnsaksblanding fett og poteter, dessert. (laktose)

Svineribbe

Middag – 295,- pr. pers.
Buffet – 415,- pr. pers.

Serveres med hjemmelaget medisterkaker, julepølse, surkål og rødkål, julesaus og poteter, tyttebær og dessert (laktose)

Kalkunbryst

Middag – 275,- pr. pers.

Serveres med grønnsaker, waldorfsalat, fløtesaus og poteter (laktose, sennep, egg, nøtter og selleri)

Sursteik / Lammesteik

Middag – 285,- pr. pers.

Serveres med grønnsaker, waldorfsalat, sjysaus og poteter (laktose, sennep, egg, nøtter og selleri)

Ovnsbakt laksefilet

Middag – 275,- pr. pers.

Serveres med grønnsaker, sandefjordsmør, poteter og agurksalat. (fisk, laktose)

Dessert

Hjemmelaget risgrøt med sukker, kanel og smør (laktose) – 70,-
Riskrem med bringebærsaus (laktose) – 75,- 
Karamellpudding (egg, laktose) – 75,- 
Hjemmelagde småkaker (gluten, egg, laktose) – 45,-