BEDRIFTSLUNSJ

Smitteforebyggende

Unngå felles berøringspunkter på arbeidsplassen ved at hver person får sin egen lunsjpakke. Vi kan også sende med kuvertposer med bestikk.

Bedriftslunsj catering - God & sunn mat

Hjertet i lunsjkonseptet vårt er spennende og varierte salater, som samtidig er proteinrike og mettende. God mat, som i tillegg er sunn, og samtidig gir påfyll av masse ny energi til å fortsette arbeidsdagen i høyt tempo. Alt vi serverer er hjemmelaget, og vi benytter kun friske og gode råvarer fra våre kvalitetsleverandører.

Bedriftslunsj catering - Ny meny hver dag

Vi lager helt ny meny hver uke, slik at lunsjen alltid er variert. Menyen er tilpasset sesongen vi er inne i, og med innslag av aktuelle trender. Menyen består hver dag av en salat, en sandwich og en varmrett som man kan velge mellom.

Gode porsjoner til lav pris

At man blir god og mett er jo tross alt det aller viktigste med lunsjen. Vi både lager maten og leverer selv, uten fordyrende mellomledd, og kan derfor tilby større porsjoner uten at det blir dyrere! Det skal gjelder også vegetarianere og veganere, og her har vi gode alternative proteinkilder.

Fleksibelt og uforpliktende

Bestillingen kan justeres fritt fra uke til uke og fra dag til dag, og det er ingen bindingstid.

Bedriftslunsj

Caterno  leverer mat til anledninger som selskaper, møter, konferanser og andre hyggelige sammenkomster. Vi tilbyr tapas catering til både små og større grupper. I tillegg til privat catering tilbyr vi også kantinedrift og lunsjavtale. Vi kan tilby ulike løsninger til små og større bedrifter. Ditt ønske og behov står alltid i fokus. 

Vi leverer tjenester og mat som står til dine forventninger.

Vi er stolte av å kunne tilby kundene sine:

– Gode personlige løsninger
– Kvalitet i alle ledd
– Mat til alle anledninger
– Høy service
– Engasjerte medarbeidere

tapas catering stavanger
bedriftslunsj
bedriftslunsj catering